Cultureel Centrum Ondevit

Ondévit® is een techniek en een filosofie die de kracht van geschreven woorden gebruikt om een ontwikkeling van de mens te bevorderen op drie niveaus: fysiek, mentaal en spiritueel.
De Ondévit ® methode is in 1983 ontdekt.

De Ondévit® energie
Het bevordert harmonie met de natuur van de wezens en dingen.
Het kan worden vergeleken met de Chi, Qi of vitale energie.
We vonden dat de energie, die we gebruiken is vergelijkbaar met gedachten, die sneller bewegen dan de snelheid van het licht (deeltje onlangs ontdekt door wetenschappers). Het kan vangen en zich concentreren in of rond het materiaal (levend of dood).

Geschreven woorden en magnetisme
De kracht van geschreven woorden in combinatie met magnetisme, licht en elektriciteit maakt het mogelijk om de vitale energie van een individu te stimuleren voor een nieuw bewustzijn in het fysieke, mentale en spirituele vlak. De stimulatie verwijdert blokkades in de stroom van levens energie.
De Ondévit ® ontdekking is gebaseerd op de mogelijkheid dat we de gezuiverde energie van geschreven woorden met allerlei producten en vloeistoffen kunnen verbinden.

Deze bevinding kan worden toegepast voor al onze relaties met de omgeving
 - Ons lichaam
 - Onze seksualiteit (hormonale systeem)
 - Onze familierelaties
 - Onze relaties met dieren, planten
- Onze relaties met potentiële roofdieren: bacteriën, virussen
 - Onze bezittingen
 - Materie in het algemeen en in het bijzonder vergiften
 - De elektromagnetische golven, in het bijzonder de schadelijke, maar ook radioactieve.

De Ondévit® techniek
Het is gebaseerd op het feit dat alle stoornissen een weerspiegeling in de omgeving hebben. Meer dan dertig verschillende principes werden gebruikt om deze bronnen van problemen te vinden in onze omgeving.
We kunnen deze principes in belangrijke gebieden toepassen zoals: de organisatie (vooral sociaal), het lichaam, spiritualiteit, opvoeding etc.

Filosofie en wetenschap
Gebaseerd op de waarnemingen met behulp van de techniek Ondévit® hebben we nieuwe theorieën over de schepping van het universum, over de sociologie ontwikkeld.
Volgens Ondévit® zoals volgens de andere filosofieën, religie en wetenschap zijn een.
Verschillende godsdiensten zijn terug te vinden in de Ondévit® theorieën.
Ik ben in staat geweest om aan te tonen dat ze nauw verbonden zijn met de eigenschappen die ik ontdekt heb over de levensenergie.
Net als alle andere filosofieën, het verbeteren van het welzijn en het onderhoud van de gezondheid spelen een belangrijke rol in Ondévit®

Kerklaan 3
2282 CD Rijswijk
Telefoon: 070 3998726
Fax: 084 4391166
Website: www.ondevit.com

https://www.facebook.com/claude.ondevit