Hart voor Handwerk

Jarenlang was op het adres Willemstraat 10, in het mooie en gezellige centrum van Oud Rijswijk, de winkel 'Astrid Hobby en Fournituren' gevestigd, met heel veel hobby-materialen.
Sinds januari 2016 ben ik, Marianne Kuil, de nieuwe eigenaar en heb ik de winkel een nieuwe uitstraling gegeven. Het is nu de leukste handwerkwinkel van Rijswijk!

U kunt hier terecht voor fournituren, brei- en haakgarens, materialen voor borduren, nat-en naaldvilten, patchwork (quilten) en voor karton, origamipapier, filigraan(quilling)papier en veel meer. Maar ook kunt u even rustig aan de tafel gaan zitten. Even snuffelen in de aanwezige tijdschriften of om patronen uit de Burda te bekijken of om een borduurpakket te zoeken.

De winkel is ruim en overzichtelijk en u hebt dan ook makkelijk toegang met kinderwagen, rolstoel of scootmobiel. En ... ook honden mogen mee naar binnen!
Ik hoop dat u geniet van de kleuren, dat u voelt hoe zacht of stevig de materialen zijn en dat u zich aangenaam laat verrassen door de werken die er staan en hangen. En dat u naar huis gaat met datgene dat u zoekt!

Regelmatig geven mensen een tijdje hun 'kunst'werken in bruikleen, zodat ik ze in de winkel tentoon kan stellen. Hopelijk wordt u door hun creaties ook enthousiast om aan de slag te gaan.
Met alle plezier help ik u daarbij! Persoonlijk, maar ook via het organiseren van workshops.

Bezig zijn met wat je leuk vindt is fijn en geeft ontspanning. Maar het is ook leuk om met nieuwe activiteiten te beginnen waar men nog geen ervaring mee heeft. Daarom zal er - bij voldoende belangstelling, uiteraard - iedere maand een workshop worden georganiseerd over een bepaalde activiteit.

Op de website www.hartvoorhandwerk.nl vindt u informatie over artikelen, inlijsten, workshops en u kunt u ook inschrijven op de Nieuwsbrief. Deze zal eens per maand uitkomen met allerlei nieuwtjes, zoals nieuwe aanwinsten, agenda van beurzen en tentoonstellingen, berichtjes uit diverse verenigingen en af en toe een artikel over een boek of stukje in een tijdschrift.
Uiteraard kunt u de winkel ook vinden op Facebook hartvoorhandwerk.

Handwerken is leuk, fijn, ontspannend en het is plezier hebben in het maken van grappige, aangename en vermakelijke creaties. Handwerken is een goed gevoel hebben en een glimlach laten verschijnen. Ik hoop dat ik u daarbij kan helpen!

Ik hoop u dan ook binnenkort te mogen begroeten in mijn winkel waar u van harte welkom bent.
Tot dan.

Marianne

Willemstraat 10
2282 CC Rijswijk
Telefoon: 070 - 3908429
E-mail: info@hartvoorhandwerk.nl
Website: www.hartvoorhandwerk.nl

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10.00-17.30 uur
Donderdag: 10.00-17.30 uur
Vrijdag: 10.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-16.30 uur
Zondag: gesloten