Koster Horloges, Klokken & Sieraden

Tempus Fugit, een tekst die je wel eens tegenkomt op een klok: " De tijd vliegt ". Dat doet het zeker als je bedenkt dat we al meer dan 20 jaar in Winkelcentrum Oud-Rijswijk zitten met onze winkel. 

Die winkel zag er toen wel heel anders uit. Coen en Marja zijn uurwerkmakers met een grootwerk (klok) specialisatie. Er was een hele grote  klokkencollectie en reparatie/restauratie atelier. Beetje bij beetje kwamen er wat horloges bij.

Van internet hadden we nog nooit gehoord. Wel hadden we in de zomer van 1994 toen we startte iemand zien bellen met een mobiele telefoon op het strand: Be-lach-e-lijk!

Je laten zien op het internet als bedrijf is erg belangrijk, dat had Coen al snel in de gaten. Maar klokken verkopen via een dit medium was toen nog ondenkbaar. Toch hebben we die stap jaren geleden genomen. Klanten komen uit heel Nederland naar onze winkel in de Herenstraat, toch even de klok/horloge "beleven" , en goed laten adviseren.

Inmiddels verkopen we nog meer horloges en sieraden, wel bijzondere merken/artikelen. Het populaire spul kan je overal al kopen. We onderscheiden ons met artikelen waar we achter staan en wat bij ons past maar vooral bij onze leuke klanten.

" Wat is dit een leuke winkelstraat!" hoor ik van de klanten van buitenaf. Sommige komen zelfs terug om op zaterdag gezellig te winkelen. Leuk hè.

 

Coen en Marja van Koster KlokkenHorloges & Sieraden

Herenstraat 63a
2282 BR Rijswijk
Telefoon: 070 - 3990665
E-mail: info@kosterklokken.nl
Website: www.kosterklokken.nl

https://www.facebook.com/KosterHorlogesKlokken

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 9.30-17.30 uur
Woensdag: 9.30-17.30 uur
Donderdag: 9.30-17.30 uur
Vrijdag: 9.30-17.30 uur
Zaterdag: 9.30-17.00 uur
Zondag: gesloten