Objectief Management BV

Specialist in VVE beheer winkelcentra en kantoren

Beheer van Vereniging van Eigenaren van commercieel vastgoed, commercieel vastgoed, winkelcentra en kantoren, is waar Objectief Management zijn focus op heeft. Ook voor de overige facetten van vastgoedmanagement bieden wij een full-service pakket.

Objectief en betrokken

Zoals de naam al doet vermoeden zijn we objectief, maar daarom niet minder betrokken. Ondanks dat vastgoedmanagement en gebiedmanagement veelal met "stenen" te maken heeft, is persoonlijke aandacht één van de grootste drijfveren van Objectief Management.

De betrokkenheid van Objectief Management blijkt ook uit de mogelijkheden die toegepast worden op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ervaring

Objectief Management verricht haar werkzaamheden op basis van jarenlange praktijkervaring, ondersteund door praktijkgerichte theoretische kennis. Objectief Management is opgericht in 2007 en nog even jong en energiek als bij de start.

Objectief Management verricht de werkzaamheden in een breed vakgebied, onder andere: Beheer Vereniging van Eigenaren, vastgoedmanagement, winkelcentrummanagement, propertymanagement en gebiedmanagement.

Specialisme

Inmiddels is er een specialisme ontstaan gericht op VVE-beheer en dan met name op Winkelcentrumbeheer. Binnen het huidige VVE beheer wordt voor ruim 80 Verenigingen van Eigenaren het VVE-beheer uitgevoerd.

Een aanzienlijk aandeel van deze portefeuille bestaat uit Verenigingen van Eigenaren, zowel Coöperatieve Vereniging als Appartementenvereniging, binnen een winkelgebied. Naast het VVE beheer in winkelcentra wordt ook daaraan gerelateerde werkzaamheden verricht zoals centrummanagement, KVO begeleiding, interimmanagement op het gebied van advies/positionering/marketing.

Mallegat 18
2282DA Rijswijk
Telefoon: 070 3273199
Fax: 070 3178039
E-mail: info@objectiefvgm.nl
Website: https://www.objectiefvgm.nl

https://www.facebook.com/Objectief-Management-290609337651827/?ref=hl

Openingstijden:

Ons kantoor is bereikbaar tijdens kantooruren.

Buiten kantoortijden hebben wij voor onze klanten ons 24/7 servicelijn 0158893766 beschikbaar.