Restaurant Elea

Restaurant Elea.
Elea (Oud-Grieks voor ‘olijf’) is de term die de Griekse filosofen ooit gebruikten voor vernieuwing, vrijheid en uitdaging. Deze drie woorden sluiten naadloos aan bij de moderne en innovatieve kookstijl van Chef kok Takis Panagakis. Restaurant Elea is een Casual fine dining restaurant, waar gasten in een ontspannen sfeer, met vriendelijke, gastvrije en vakkundige bediening, verrast worden met moderne, innovatieve en speelse gerechten en lichte en pure smaken.

Chef kok Takis Panagakis.
Takis Panagakis is geboren en getogen in Griekenland, waar hij het koksvak leerde en kennis maakte met pure smaken en kraakverse producten. Griekenland is een inspiratiebron voor restaurant Elea. Griekse invloeden zijn subtiel terug te vinden in de inrichting, de gerechten en de wijnkaart. 

Na 6 jaar achter het fornuis van restaurant Mazie in Den Haag te hebben gestaan, is Takis toe aan een nieuwe uitdaging en klaar voor het ondernemerschap.

Takis: ”Restaurant Elea is een reflectie van mijn afkomst, met een knipoog naar de toekomst. Een plek om smaken te ontdekken en verrast te worden. Ik wil dat gasten in ons restaurant iets nieuws beleven. Ik wil mijn kennis, mijn achtergrond en mijn visie met mijn gasten delen”.

Reserveren.
Wilt u komen proeven en u laten verrassen? Reserveren kan via 070-214 38 60 of via info@restaurantelea.nl. Wij ontvangen u graag in ons restaurant.

Herenstraat 83 -85
2282 BS Rijswijk
Telefoon:
E-mail: info@restaurantelea.nl
Website: www.restaurantelea.nl

https://www.facebook.com/restaurantelea