Yogastudio Yogasana / De innerlijke zaak

Welkom bij Yogastudio Yogasana waar je in een kleine groep yoga kunt ervaren. De yogalessen worden in een sfeervolle yogaruimte gegeven waar je helemaal tot jezelf kunt komen. We maken gebruik van TPE yogamatten, deze zijn wat zachter en 100% milieuvriendelijk. Van de cursisten krijgen we positieve reacties.
Yogasana kan je op verschillende manieren vertalen. Vanuit het Sanskriet laat dat zich het best vertalen als een houding die lichamelijk en geestelijk stabiel en harmonieus is. Het Latijnse sana betekent gezond. 
yoga  houdt het lichaam gezond en ontspant 
Door het lichaam in een bepaalde houding te plaatsen werk je op fysiek, mentaal en energetisch niveau. Wanneer je dit gevarieerd doet, komen alle lichaamsdelen, lichaamsfuncties en energiebanen aan bod. 
Yoga maakt je bewust. Van je lichaam, je geest, jezelf. Met yoga breng je iets in beweging, je zet processen in gang. Bij Yogastudio Yogasana bieden we je hatha yoga, stress relief yoga en meditatie aan. De lessen worden in kleine groepen van maximaal 10-12 personen gegeven. Het is ook mogelijk om individueel yogales te volgen. Dan krijg je een yoga les op maat die helemaal is afgestemd op jouw specifieke behoefte. De individuele yogalessen kunnen - indien nodig - gecombineerd worden met oplossingsgericht coachen.
Daarnaast worden er regelmatig workshops en yoga specials georganiseerd. Het complete aanbod vind je op de website onder het tapje "meer yoga". Een echte aanrader is de yoga practice Wat is Yoga? Hierin wordt je meegenomen op een ontdekkingsreis en komen alle aspecten van yoga  aan bod: de fysieke, geestelijke en spirituele. Je maakt kennis met de veelzijdigheid van yoga en krijgt inzicht in hoe jij yoga zou willen beoefenen. Je kunt ervaren of yoga iets voor jou is en welke vorm van yoga op dit moment in je leven bij jou past. En natuurlijk kan je ook een proefles of een proefabonnement nemen. Dat geeft ook een goed beeld of yoga iets voor jou is.
inspirerende, leuke kadootjes & praktische yoga producten
In de Yogawinkel verkopen we praktische yogaproducten en leuke, inspirerende (yoga)kadootjes. Kom een kijkje nemen als je eens in de buurt bent. De Yogawinkel is elke zaterdag van 09:00-16:00 geopend. Dan kan je het combineren met een bezoek aan de gezellige markt.

 

Kerkstraat 5
2282BL Rijswijk
Telefoon: 06-12610291
E-mail: info@yogasanastudio.nl
Website: www.yogasanastudio.nl

http://www.facebook.com/YogasanaStudio

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: 09:00-16:00
Zondag: gesloten