10 jaar Metallic Art

Deze week zijn we bij Mandy en Carlo, van Metallic Art Tattoo & Piercing (Kerklaan 44a), langs geweest voor “ondernemer aan het woord”.

Wat als eerste gemeld moet worden is dat aanstaande zaterdag 8 juli het 10-jarig bestaan van Metallic Art Tattoo & Piercing gevierd wordt. Dit wordt gevierd met een DJ tussen 13.00 en 16.00 uur. Vanaf 10.00 uur is Metallic Art Tattoo & Piercing geopend en u bent allemaal uitgenodigd om langs te komen op dit feestje!!!

Wat voor een winkel is Metallic Art Tattoo & Piercing?

  • Zoals de naam al doet vermoeden zijn wij een Tattoo & Piercing shop.
  • Carlo tatoeëert alles behalve portretten, wat een specifiek specialisme is.
  • Carlo’s specialisme is het fijne werk en detaillering. Hij werkt met dunne lijnen en kan hele fijne teksten tatoeëren.
  • Tevens zijn er diverse cadeauartikelen te koop in onze shop.

Hoe lang zijn jullie al gevestigd in winkelcentrum Oud Rijswijk?

  • Zoals ons 10-jarig bestaan doet vermoeden zijn we dit jaar 10 jaar in Oud Rijswijk gevestigd. Carlo is echter al ruim 19 jaar als tatoeëerder aan het werk en beschikt daarom over zeer ruime ervaring.
  • We zijn in Oud Rijswijk gevestigd omdat er nog geen tattooshop in Oud Rijswijk zat. Toen we de shop wilden openen hebben we aan de gemeente Rijswijk moet aantonen wat voor een tattooshop we wilden realiseren. Ons doel was een nette, open en lichte shop te realiseren waar iedereen zich prettig voelt. Dat is zeker gelukt en daardoor zijn we toegankelijk voor een breed publiek.

Wat is het mooiste wat je meegemaakt hebt in je winkel?

  • We hebben een keertje een dame getatoeëerd die met de Wensambulance gebracht is. Haar wens was een tatoeage van haar dierbaren op haar arm. We zijn hiervoor buiten onze reguliere openingstijden speciaal voor haar opengegaan en het was mooi om te zien dat we dit voor haar konden doen.

Waarom moeten de consumenten naar Winkelcentrum Oud Rijswijk komen?

  • Het is een uniek winkelgebied.

www.metallicart.nl