Bailine nu tien jaar in Winkelcentrum Oud Rijswijk

In de rubriek Ondernemer aan het woord deze maal aandacht voor Bailine (Kerklaan 17a). Wij spraken met Margriet de Hartog, eigenaresse van de zaak, gespecialiseerd in individuele figuurvorming door beweging en krachttraining, voedingsadviezen, mentale training én pijnbestrijding.

De Hartog vertelt: ”Bailine is al 40 jaar succesvol in de Scandinavische methode voor een gezonde levensstijl. Een totaalconcept voor vrouwen die fitter, strakker en met meer zelfvertrouwen in het leven willen staan. De behandelingen zijn een combinatie van beweging met voedingsadviezen. Het activeert en motiveert een gezonde leefstijl. De behandeling bestaat uit repeterende pulsjes van de Cosmetic Training Simulator waardoor je spieren gericht getraind worden wat resulteert in meer spiermassa en minder centimeters. Een sessie van 30 minuten staat gelijk aan 1,5 uur fitnessen. De behandeling is specifiek voor vrouwen.”

 Om nieuwe klanten dit concept te laten “ervaren” bieden zij een gratis proefbehandeling aan. “Natuurlijk ook voor de klanten die ons al zo trouw zijn in de afgelopen tien jaar dat we hier zitten. Afgelopen zaterdag 9 september is het 10 jarig bestaan van Bailine Rijswijk gevierd. De keuze voor Oud Rijswijk destijds was heel bewust omdat het winkelcentrum goed bereikbaar is tussen de toegangswegen A4/A13 en van en naar Den Haag, Wateringen en Voorburg. Uberhaupt is het leuk om naar het winkelcentrum Oud Rijswijk te gaan. De persoonlijke aandacht vanuit de ondernemer voor de klant is een uniek kenmerk voor de winkeliers in Oud Rijswijk. Bovendien is er hier een divers en compleet aanbod in een gezellig en compact winkelcentrum.”

 Voor (nog) meer informatie, kijk op: www.afslankendenhaag.nl