Be inspired Boutique, een inspirerende aanwinst voor Oud Rijswijk.

Op de Willemstraat 4 heeft de damesmode winkel van Studio MO een totale metamorfose ondergaan

De etalage, het interieur en de naam op de pui doen vermoeden dat het om een geheel nieuwe winkel gaat.
Wij vonden echter dat het hoog tijd was voor een nieuw concept, met een daarbij behorende imago-verandering!
De goudkleurige belettering en een nieuw logo in de vorm van een hart creëert een echte ‘boutique”. De winkel ademt nu veel meer sfeer en warmte.

Be inspired Boutique is een ‘mini’-modewarenhuis geworden met meer dan 20 hoofdzakelijk Nederlandse, labels. Onze doelgroep is breed maar we richten ons voornamelijk op de werkende vrouw van NU. De collectie is een mix van een casual look en prachtige sets in elegante printdessins, draagbaar voor zowel naar het werk als thuis of tijdens een weekendje weg.

We hebben recentelijk een aantal nieuwe merken aangetrokken die beter bij de sfeer en de doelgroep van Be Inspired Boutique passen zoals onder andere Silvian Heach en Aaiko. Om het beeld compleet te maken continueren wij met de labels Isla Ibiza, Mos Mosh, Alix the Label en CatwalkJunkie. In januari voegen wij daar Summum er aan toe.

Hoewel de winkel veranderd is, is het verkoopteam gelukkig hetzelfde gebleven! Naast eigenaar Gert-Jan Vaarkamp blijven Patty Meijer en Anita Buschgens u voorzien van de aandacht en service die u van ons gewend was!

P.S.: Heb je nog oude Studio MO stempelkaarten? Lever deze dan voor 31 oktober 2018 in bij je eerstvolgende aankoop en verdien zo dubbele spaarpunten!

Hopelijk tot snel bij
Be inspired Boutique,
Willemstraat 4, Oud Rijswijk
Tel 070 – 4150939
info@BeinspiredBoutique.nl
www.beinspiredboutique.nl