Butcher Kapsalon net geopend!

In de rubriek ‘Ondernemer aan het woord’ ditmaal Ronny de Jager van Butcher Kapsalon. Wij spraken met hem omdat de kapsalon inmiddels een week open is in het Winkelcentrum Oud Rijswijk.

Butcher Rijswijk is gevestigd in de Herenstraat 53. Op zaterdag 27 januari is de kapsalon geopend. De vestiging in Rijswijk is de tweede vestiging van Butcher kapsalons. De gevel van de trendy kapsalon is een eyecatcher in het leukste winkelcentrum van Rijswijk. In neon schitteren de letters BUTCHER je tegemoet.

Butcher Kapsalon heeft al meerdere prijzen gewonnen zoals “de leukste kapsalon van Den Haag”, ‘leukste kinderkapsalon van Zuid-Holland’ en zelfs ‘leukste kinderkapsalon van Nederland’ en een Gold Award in de categorie “Beste Kapsalon van het Jaar” met een klantbeoordeling hoger dan een 9,5!.

“Wij onderscheiden ons door een scherpe prijsstelling,”, vertelt Ronny de Jager “zoals kleuren voor een vaste prijs (ongeacht kleur en/of lengte) en een combideal als je gelijktijdig laat kleuren en knippen. Voor het kleuren wordt gewerkt met de professionele producten van Keune. En als leukste kinderkapsalon ben je natuurlijk aan je stand verplicht om een speciale kinderkapstoel in de vorm van een raceauto te hebben.” Niet alleen voor de haarverzorging kunt u terecht bij Butcher. “Tevens kan u op een natuurlijke wijze zonder peroxide uw tanden laten bleken.”

Het Winkelcentrum Oud Rijswijk is blij met deze nieuwe aanwinst, maar ook De Jager is positief over de nieuwste locatie:”De reden om in Oud Rijswijk te vestigen is vanwege de gezellige dorpssfeer, mooie winkelstraat en de wekelijkse zaterdagmarkt.”

U bent, zonder afspraak, van maandag tot en met zaterdag vanaf 9.00 uur van harte welkom om bij Butcher Kapsalon om in deze mooie nieuwe winkel uw haar op en top te laten verzorgen. Ron staat klaar om u welkom te heten.

Nog even een kijkje nemen bij Butcher? Ga naar hun facebook pagina: https://www.facebook.com/butcherrijswijk/