DA Oud Rijswijk aan het woord.

Deze week zijn we bij Edgar Juijn van DA Oud Rijswijk, Herenstraat 35, langs geweest voor onze rubriek “Ondernemer aan het woord”.

Op 29 januari 2018 heeft Edgar samen met zijn vrouw Esther Juijn de voormalige Dio overgenomen en omgebouwd naar DA Oud Rijswijk. De vestiging in Oud Rijswijk is de derde DA in de regio die het stel exploiteert. Edgar Juijn: “Het assortiment van DA Oud Rijswijk bestaat uit (vanzelfsprekend) drogisterijartikelen, voedingssupplementen, medicijnen maar ook een UPS afhaalpunt en stomerijservice wordt aangeboden. Tevens is er een Eyelove afdeling voor brillen in de winkel aanwezig.”

De medewerkers van DA Oud Rijswijk volgen geregeld trainingen zodat ze met verstand van zaken klantgericht advies kunnen geven. “De persoonlijke aandacht en service voor de klanten is van groot belang voor DA Oud Rijswijk”, vertelt Juijn. Hij en zijn team staan daarom voor de slogan; DROGIST MET AANDACHT!.

De reden voor Edgar en Esther Juijn om zich in Oud Rijswijk te vestigen is de ambiance en goede naam van winkelcentrum Oud Rijswijk. “Er is een mooie combinatie van horeca, winkels en dienstverlenende bedrijven van zowel bekende ketens als zelfstandig ondernemers. We voelen ons er thuis.”

Voor meer informatie kijk op https://www.da.nl/da-drog-parf-oud-rijswijk-rijswijk-2281