Deli@essie bij Smaak van het Zuiden

In de rubriek ‘Ondernemer aan het woord’ deze maal aandacht voor Ester van Vuuren van Deli@essie. Wij spraken met haar omdat zij nu inmiddels drie weken gevestigd is als onderdeel van Smaak van het Zuiden aan de Herenstraat 1A.

De ‘Smaak van het Zuiden’ heeft een breed assortiment wijn en spijs waardoor het een compleet aanbod heeft van de heerlijkheden uit onder andere uit Italië en Spanje. Ester draagt zorg voor de “spijsafdeling” met diverse delicatessen zoals verse Italiaanse en Spaanse kazen en vleeswaren, olijfolies, koffie en thee, soepen, truffelmayonaise, zouten, diverse soorten rijst en nog veel meer. Ester bereidt ter plekke tevens heerlijke gezonde broodjes om “op de hand” mee te nemen.

Esther is met veel enthousiasme begonnen met Deli@essie op haar ‘eigen’ plekje in het Winkelcentrum Oud Rijswijk. Zoals gezegd als onderdeel van Smaak van het Zuiden. Met Deli@essie combineert Ester haar liefde voor eten en de sfeer van Italië. “We zitten prachtig hier in Oud Rijswijk. Het heeft charme. Het is een dorp in de grote stad waar je nog authentieke winkels vindt met ondernemers die hart voor hun producten hebben.”

Ester is aanwezig van donderdag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur.

Voor (nog) meer informatie, kijk op: www.smaakvanhetzuiden.nl