Franse sferen


Evenementgegevens

  • Datum:

Op deze zaterdag wordt het winkelcentrum een gezellig Frans vakantiedorp waar je heerlijk kan vertoeven.
– In het brede deel van de Herenstraat wordt tussen 11.00 en 14.00 uur een Frans ontbijt geserveerd. Bezoekers kunnen in de weken een uitnodiging ontvangen wat door de ondernemers uit Oud Rijswijk aan hen te beschikking wordt gesteld.
– In het winkelcentrum komen sneltekenaars te staan die van de bezoekers, tegen een kleine vergoeding, een mooi portret kunnen laten maken.
– Door het winkelcentrum lopen diverse bands die Franse chansons ten gehore brengen.
– Op het plein bij Museum Rijswijk worden bistro-setjes en feestverlichting geplaatst en het Museum Rijswijk verzorgt met Speciaal Slagerij Vrijenhoek de hapjes en drankjes in Franse sfeer.
– Cosy Cosas (Haagweg 92) serveert van 8 /m 13 juli speciale Franse gerechten en lekkernijen zoals Franse appeltaart, Croissants, Croque monsieur, Kaasplankje met brood. Tevens is de introductie van een overheerlijk zomers drankje “LUMINETTE” waar je op het buitenplaatsje naast de winkel heerlijk van kan genieten. Op 13 juli is van 10.00 tot 13.00 uur een workshop Dotpainten (opgeven via 06 19712545 of info@cosycosas.nl)

– Ter afsluiting wordt door Restaurant de Wits (Herenstraat 4) van 16.00 tot 18.30 uur een Wijn – Spijsproeverij georganiseerd. 5 (Franse) topwijnen in combi met fantastische gerechten. Kosten zijn € 45,00 per persoon, lijkt veel geld maar deze wijnen drink je maar een paar keer in je leven. (opgeven via 070 3996404 of reserveren@dewits.nl)