Zomerfeest


Evenementgegevens

  • Datum:

PROEVERIJ VAN WERELDGERECHTEN TIJDENS CULINAIR FESTIVAL
29 JUNI IN WINKELCENTRUM OUD RIJSWIJK

Op vrijdag 29 juni is het weer smullen tijdens het Culinaire Festival in het prachtige historische Winkelcentrum Oud Rijswijk. Het evenement start om 15.00 uur en om 16.00 uur zal Burgemeester Michel Bezuijendit inmiddels traditionele zomerfeest openen.

Tijdens de opening verzorgt Balletstudio Karin den OS een wervelende dansdemonstratie.

PROEVEN EN SMULLEN
Thema van het zomerfeest is ‘zon en vakantiegevoel’. De culinaire hoogstandjes, de feestelijk versierde straten, de muzikale en theatrale optredens zullen dat dan ook volop uitstralen. Alle horeca- en foodondernemers maken voor de bezoekers de heerlijkste hapjesklaar. Een smakelijke ontdekkingsreis van sushi tot pannenkoek.

Natuurlijk is er ook een groot aanbod aan drankjes, allerlei wijnen, biersoorten, sapjes en andere dorstlessers, om de hapjes te vergezellen.

MUZIEK, WORKSHOPS EN DANS
Op vier podia en door het winkelcentrumheen zijn veel spetterende optredens, van klein en intiem totmeerkoppige orkesten, waaronder Joel Borelli, 80’s Dilemma, de Philetta’s, de Woodstreet Big Band, Rijswijk Got Talent met div. optredens. Ook zijn er clowns, workshops en een giga waterbak waar kids op het water kunnen lopen. Vermaak voor jong en oud.

PODIUM TOLLENSPLEIN

Op vrijdagavond 29 juni vindt de kick-off van het Strandwalfestival plaats op het Zomerfeest in Oud-Rijswijk. We trappen de 10de editie van het Rijswijkse festival af op het Tollensplein.

Het podium op het Tollensplein is het startmoment van de kick-off. Hier wordt het programma gepresenteerd van het Strandwalfestival dat op vrijdagavond 7 september, zaterdag 8 september en zondag 9 september n Rijswijk plaatsvindt. Het volledige programma van de Kick-off ziet er als volgt uit:

  • 17:30 uur 80’s Dilemma
  • 18:15 uur Presentatie 12 finalisten Rijswijk Talent Award
  • 18:20 uur Kick-off met burgemeester Michel Bezuijen, voorzitter SWF Koen Caminada en voorzitter winkeliersvereniging Oud-Rijswijk Nicolet van Graafeiland
  • 18:30 uur DJ Ruben (Winnaar Rijswijk Got Talent)
  • 19:00 uur Joel Borelli
  • 20:15 uur Aansluitend 80’s Dilemma

 

Aan het zomerse feestgedruis komt officieel om 21.00 uur een einde, maar het zonnige vakantiegevoel zal dan zeker nog lang bij een ieder blijven hangen.