Zomerfeest

Zomerfeest


Evenementgegevens

  • Datum:

Op vrijdag 23 juni is het weer smullen tijdens het Culinaire Landenfestival in het prachtige historische Winkelcentrum Oud Rijswijk. Het evenement start om 15.00 uur en om 16.00 uur zal Burgemeester Michel Bezuijen dit inmiddels traditionele zomerfeest openen.

Het ROC Mondriaan college, zal tijdens deze opening, een kleine preview geven van de modellen die volgende week getoond gaan worden in het Gemeente Museum. Door Mondriaan voor Mondriaan. De studenten van de School voor Mode hebben hun showstukken geïnspireerd op deze kunstenaar Mondriaan.

PROEVEN EN SMULLEN

Thema van het zomerfeest is ‘zon en vakantiegevoel’. De culinaire hoogstandjes, de feestelijk versierde straten, de muzikale en theatrale optredens zullen dat dan ook volop uitstralen. Alle horeca- en foodondernemers hebben een land gekozen waarvan zij de heerlijkste hapjes voor u klaarmaken. Een smakelijke ontdekkingsreis van Sushi tot Pannenkoek.

Natuurlijk is er ook een groot aanbod aan drankjes, allerlei wijnen, biersoorten, sapjes en andere dorstlessers, om de hapjes te vergezellen.

MUZIEK, WORKSHOPS EN DANS

Op twee podia en door het winkelcentrum heen zijn heel veel spetterende optredens. Van intiem tot groots. Zoals bv. de Philetta’s, Caoba (heerlijke Cubaanse muziek), de Woodstreet Big Band, de Haagse Hopjes, de Zangakademie met div. optredens. Ook zijn er clowns, Zoomba workshops en een giga waterbak waar kids op het water kunnen lopen. Vermaak voor jong en oud.

Aan het zomerse feestgedruis komt officieel om 21.00 uur een eind; het zonnige vakantiegevoel zal dan nog lang bij een ieder blijven hangen.