Food La Route in het centrum van Oud-Rijswijk

Heerlijk eten en een gezellige wandeling door het centrum van Rijswijk. Food La Route staat erom bekend. Nu wordt dit avondje uit voor de vierde keer in Rijswijk georganiseerd! De laatste voorbereidingen worden uitgevoerd zodat er massaal genoten kan worden op woensdagavond 4 oktober. Leuk weetje, dit keer doet het nieuwe restaurant Green Palace mee!

De andere restaurants die meedoen zijn: Maximo, Cariña Tapas en Ton’s Eetcafé. De gezamenlijke afsluitende borrel wordt in Tons Muziekcafé gehouden. Het is een echt dorpsevenement waar allerlei dorpsgenoten samen kunnen genieten van een gezellig avondje uit met heerlijk eten.

Afgelopen woensdag zijn de gerechten doorgenomen met de eigenaren van de deelnemende restaurants. “De gerechten zijn fantastisch en van hoog culinair niveau, dat wordt genieten voor iedereen! Er wordt rekening gehouden met allergieën, vegetariërs en andere voorkeuren, zodat het iedereen gegarandeerd zal smaken!” aldus de organisator Renée Turion die hiermee haar achttiende Food La Route editie organiseert.

Deelnemen
Aanmelden kan via www.FoodLaRoute.nl

De kosten voor het deelnemen aan Food La Route zijn €59,50 p.p. voor 4-gangen en 5 glazen drank.