Green Palace, verantwoord, gezond en goed eten

Deze week zijn we bij de heer Koirala van Green Palace, Willemstraat 28, langs geweest voor “Ondernemer aan het woord”. Green Palace is recentelijk geopend en het is het eerste eigen restaurant van de heer Koirala. Hij heeft ruim 12 jaar ervaring bij diverse restaurants met veel internationale keukens. De keuken van Green Palace is Indiaas maar met invloeden en producten vanuit de gehele wereld.

“Biologische Indiase maaltijden en pasta’s veelal vegetarisch zijn de specialiteiten van Green Palace”, vertelt de heer Koirala. “We houden van goed en groen eten, de keuken is vegetarisch met vlees en vis als optie. De gerechten worden door ons met liefde en biologisch gemaakt. Het doel van Green Palace is om gezond eten met voldoende groente te serveren aan hun gasten.”
De heer Koirala komt oorspronkelijk uit Bhutan (koninkrijk in de Himalaya). “Bhutan streeft er naar om volledig organisch voedsel te produceren waarmee ze het eerst eiland in de wereld zijn die dit gerealiseerd hebben. Deze zorg voor mens en milieu wordt ook in Green Palace in de bereiding van de producten gehanteerd.”
Het pand wordt nog verbouwd waardoor de sfeer van de Himalaya, Bhutan en Noord India nog beter tot zijn recht komt. Green Palace blijft gewoon open tijdens de werkzaamheden en u bent welkom vanaf 17.00 uur.

De reden voor de heer Koirala om zich in Oud Rijswijk te vestigen is de ambiance en goede naam van winkelcentrum Oud Rijswijk. “Het is een mooie en rustige locatie die goed past in de sfeer die Green Palace wilt uitdragen.”

Er worden momenteel nog menu’s verder ontwikkeld en samengesteld. Hou hiervoor de website in de gaten of ga gewoon proeven.

Voor meer informatie kijk op http://greenpalace.nl