Kim van Drift Cosmetics

Kim van van der Drift Cosmetics

In de rubriek ‘Ondernemer aan het woord’ zijn we ditmaal langsgegaan bij Kim van Van der Drift Cosmetics aan de Herenstraat 58.

Van der Drift Cosmetics is meer dan alleen een schoonheidssalon waar je schoonheidsbehandelingen kan krijgen. Kim: ”We hebben ook parfums en cosmetica van onder andere de exclusieve merken Alcina, Comptoir Sud Pacifique, Browgal, O.P.I en Houbigant. Ook hebben we een bijzonder merk voor kinderen en mensen met een zeer gevoelige huid, dit is LoveRock. LoveRock is ontwikkeld door een Nederlandse dame, waardoor wij precies weten welke werkstoffen er in deze producten zitten. Vanzelfsprekend werken we zoveel mogelijk met natuurlijke producten.”

Niet alleen voor schoonheidsbehandelingen heeft Kim zich in het Winkelcentrum Oud Rijswijk gevestigd. “Wij geven ook workshops waaronder ook parfumproeverijen waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Door te ruiken, proeven en voelen wordt uitgelegd welke parfum welke kenmerken heeft en bij de klant past. Een parfum op maat dus.”

Kim van der Drift heeft een lange ervaring als schoonheidsspecialist en vanuit haar ervaring wil ze meer beleving aan haar klanten meegeven door de schoonheidsbehandeling en advies te geven over parfum en cosmetica. “Ik geef  zelf ook trainingen aan andere salons en ben in opleiding tot medisch schoonheidsspecialist.”

Voordat Kim zich in Oud Rijswijk vestigde had ze een schoonheidssalon aan huis en ging bij de mensen langs voor de workshops. Sinds kort is de salon in de Herenstraat geopend. “Met de ruimte die ik nu tot mijn beschikking heb, kan ik meer aandacht aan de klanten en deze in een ontspannen sfeer ontvangen. Ik heb bewust de keuze gemaakt om me in Oud Rijswijk te vestigen vanwege het authentieke dorp en de ontspannen sfeer. Laatst liep ik door het winkelgebied heen en hoorde ik bezoekers zeggen dat ze door de gemoedelijke sfeer en uitstraling van Oud Rijswijk in de vakantiestemming kwamen.”

Naast Kim is ook Sanne als schoonheidspecialiste en Suzan als gastvrouw aanwezig. U bent altijd welkom om binnen te lopen voor vrijblijvend advies en een kopje koffie.

Nog even een kijkje nemen op de website? Klik hier: https://www.vanderdriftcosmetics.nl/

Of even naar de Facebook pagina: https://www.facebook.com/Vanderdriftcosmetics/