Modeshow in Oud Rijswijk!

Op zaterdag 23 april wordt, na twee jaar afwezigheid, weer de jaarlijkse spetterende lente/zomer modeflitsen in winkelcentrum Oud-Rijswijk gehouden. De modezaken tonen de nieuwste actuele modetrends 2022. Net als voorgaande jaren worden deze shows op drie verschillende tijden, 12.00 uur, 13.15 uur en  14.15 uur, gehouden in het winkelcentrum en zijn voor iedereen gratis te bezoeken.

De modeshow wordt gehouden op het plein voor Museum Rijswijk.

Op de catwalk tonen de ondernemers stijlvolle en elegante dames, heren en kinderkleding door middel van  wervelende modeshows. Behalve kleding, krijgt u ook een voorproefje van de nieuwste trends in accessoires, schoenen, horloges en brillen.

Begeleid door een DJ, een charmante ladyspeaker, en opgevrolijkt door de danseressen van  Balletstudio Marijke de Roo wordt de modeshow wederom een niet te missen evenement.

Winkelcentrum Oud Rijswijk nodigt u van harte uit om op zaterdag 23 april de modeshow te komen bekijken. In winkelcentrum Oud Rijswijk, met ruim 150 winkels, kunt u in een sfeervolle historische omgeving ontspannen winkelen en alles vinden wat nodig hebt of uw hart begeert

Er zijn 3 shows:
12:00 uur – 13:15 uur en om 14:15 uur

Recente berichten