Rijswijks Jeugdtheater op Strandwalfestival!

Ook dit jaar neemt het Rijswijks Jeugdtheater (RJT) deel aan het Strandwalfestival. Via optredens op het cultuurpodium en hoofdpodium (de naald) laten we op zaterdag 14 september graag zien wat je als speler bij ons leert: zingen, dansen en acteren.

Onze groepen treden op het cultuurpodium op om 12.20 en 15.00 uur.
Op het Hoofdpodium krijg je om 13.30 uur een voorproefje van de musicalvoorstellingen Hamelen Our House. Komt dat zien!

In verschillende lesgroepen is ruimte voor nieuwe spelers! In de RJT-kraam dicht bij het cutuurpodium kom je alles te weten over deze lesgroepen, over hun lesdagen en -tijden, over de artistiek teams die lesgeven en hele producties ontwikkelen, over de evenementen die voor het komend jaar gepland zijn, over de voorstellingen van de musicalgroepen, over de rol van vrijwilligers binnen het RJT en natuurlijk over de kosten van de lessen. Kom langs om informatie te halen, de sfeer te proeven en je aan te melden!

Binnen het RJT is een groot aantal vrijwilligers actief. In een gezellige sfeer zorgen zij voor decor, kleding, rekwisieten, schmink en catering van de producties. Heeft u interesse? Informeer in de kraam op welke manier u zou kunnen bijdragen en meld u aan!

De kaartverkoop voor de musicals die in november (Hamelen), februari (Our House) en maart /april (Sneeuwwitje) in de Rijswijkse Schouwburg uitgevoerd zullen worden, is al gestart. Wees er snel bij en reserveer vast de beste plaatsen.

Kijk op http://rijswijksjeugdtheater.nl/ voor meer informatie of bestel de kaarten direct bij de Rijswijkse Schouwburg

Recente berichten