Rijswijks Jeugdtheater speelt Joseph and the Amazing Tecnicolor Dreamcoat

Rijswijks Jeugdtheater  speelt op 23, 24 en 31 maart de kleurrijke musical ‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’ in de Rijswijkse Schouwburg.

De musical is geïnspireerd op het beroemde verhaal Jozef in het oude Egypte, waarin hij zich ontwikkelt van zijn vaders oogappel tot onderkoning van het land

Door toedoen van zijn broers belandt hij in de gevangenis. Daar blijkt dat hij een bijzondere gave heeft: Jozef kan dromen uitleggen. Als de Farao door een nare droom wordt gekweld, legt Jozef hem zijn dromen uit, stelt hem gerust en geeft hem goed advies. Als dank kroont de Farao hem tot onderkoning van Egypte. Dan ziet hij na al die jaren zijn broers weer en stelt hen op de proef.

Een voorstelling over volwassen worden, jaloezie en verbeelding. Dit alles op een uitbundige manier met veel humor en muziek. Rock ’n Roll, Calypso, Disco en nog veel meer; JOSEPH and the Amazing Technicolor Dreamcoat is de enige musical ter wereld met zoveel verschillende en vrolijke muziekstijlen!

De cast, bestaande uit een groep enthousiaste spelers, weet een bruisende voorstelling neer te zetten onder begeleiding van een live orkest!

Kaarten zijn te bestellen via www.rijswijkseschouwburg.nl of bij de theaterkassa (070-3360336).

Kom genieten en laat je meeslepen door deze musical  in de Rijswijkse Schouwburg  op:
Zaterdag         23 maart 2019    –  19:00uur,
Zondag            24 maart 2019    –  14:00uur,
Zondag            31 maart 2019    –  14:00uur

Regie:  Pepijn Jehee
Zang:   Irene Borst
Dans:   Wincky Hoedt
Orkest: Carly Bakker

Recente berichten