“Ondernemer(s) aan het woord”: Patricia van Schaik van Cosy Cosas

In de rubriek ‘Ondernemer aan het woord’ ditmaal Patricia van Schaik van Cosy Cosas.  Wij spraken met haar omdat zij nu inmiddels enkele weken is gevestigd in het Winkelcentrum Oud Rijswijk.

Cosy Cosas is gevestigd aan de Haagweg 92 recht tegenover de tramhalte Herenstraat vanuit Den Haag. Patricia van Schaik: ”Wij zijn op 22 december 2017 gedeeltelijk open gegaan en vanaf 2 januari 2018 is de winkel en de koffiecorner met eigengemaakte producten volledig in bedrijf gegaan.”

De naam Cosy Cosas dekt de lading volledig. “Cosy Cosas is een combinatie van Engels / Spaans en staat voor “gezellige dingen“. “Dit is in de winkel goed te ervaren”, vertelt de vriendelijke Patricia. Cosy Cosas heeft een snel wisselend assortiment met unieke artikelen waaronder woonaccessoires en cadeauartikelen waarbij veel van de producten duurzaam, gerecycled, biologisch zijn oftewel “producten met een verhaal”. Tevens is er een heerlijke koffiecorner met de altijd vrolijk fluitende kanarie “Cosy” om het nog gezelliger en het verblijf nog aangenamer te maken.”

Bij Cosy Cosas kunnen er niet alleen ‘gezellige dingen’ worden gekocht, maar wil men de bezoekers ook nog meer aanbieden. Patricia: ”Binnenkort starten we met workshops die zowel een creatief als leerzaam zullen zijn. Hou hiervoor de facebookpagina van Cosy Cosas in de gaten of loop even binnen voor meer informatie.”

Cosy Cosas is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer, fiets en auto (via Haagweg kruising Herenstraat). U bent van harte welkom om bij Cosy Cosas binnen te komen om rond te kijken en een heerlijke koffie te nuttigen.

Voor meer informatie, kijk op https://www.facebook.com/CosyCosas.nl/