QoQo

Professioneel Wellness Center QoQo massage vestigt zich in Oud Rijswijk

In de rubriek ‘Ondernemer aan het woord’ zijn we ditmaal in het Winkelcentrum Oud Rijswijk langsgegaan bij QoQo Massage aan de Herenstraat nummer 74.

Als professioneel Wellness Center combineert QoQo Massage de traditionele Chinese therapieën met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl. Het goed opgeleide team helpt niet alleen bij het verbeteren van de fysieke conditie van de bezoekers, maar ook van hun mentale staat.

QoQo Massage is meer dan alleen een massagesalon. Ook voor pedicure- en manicurebehandelingen kunt u bij hen terecht. Dit is al de 16e vestiging van QoQo Massage in Nederland. “Het onderscheid ten opzichte van veel andere massagesalons zit in het feit dat er Chinese massages volgens de Shiatsu en Tuina techniek worden uitgevoerd. Deze zijn gericht op ontspanning maar ook op pijn- en klachtenbestrijding, net als bij bijvoorbeeld fysiotherapie.”

De vestiging in Rijswijk is zeven dagen per week van 10.00 tot 24.00 uur geopend, waardoor iedereen op het door hem / haar gewenste tijdstip geholpen kan worden. Het is 24 uur per dag mogelijk om online te boeken.
Naast de genoemde massages worden verzorgingsproducten van het merk L’Erbolorio gevoerd. Deze lijn bestaat onder andere uit oliën, handzeep, shampoo en badproducten.

Voor meer informatie kijk op www.qoqomassage.com