Renate en Richard de Vries gaan door waar Opa de Vries is begonnen

Deze week zijn we bij Renate en Richard de Vries van de Vries Elektro langs geweest voor “Ondernemer(s) aan het woord”.

De Vries Elektro is in 1933 gestart door Opa de Vries en is nog steeds een familiebedrijf waar Renate en Richard de Vries de leiding hebben. (zie ook http://www.devrieselektro.nl/over-ons/). · De Vries Elektro is een speciaalzaak met een groot assortiment op het gebied van witgoed, inbouw keukenapparatuur, elektronica en huishoudelijk apparaten. Merken die gevoerd worden zijn onder andere; Miele, Bosch, Siemens, Loewe, Samsung (o.a. de nieuwste QLED televisies), Sonos (te beluisteren in de exclusieve SONOS Experience Store) en Jura koffiemachines.

De Vries Elektro onderscheidt zich door hun service, klantgerichtheid, scherpe prijzen en eigen service-, bezorg- en installatiedienst. In de winkel aan de Emmastraat krijgt u vakkundig advies waarbij een heerlijk kopje koffie aan u aangeboden wordt.

Op zaterdag 28 oktober wordt door de Vries Elektro een demodag georganiseerd. Hierbij wordt niet 1 product(groep) gedemonstreerd maar zijn er meerdere demonstraties.

“Er is van alles te zien. De introductie van de nieuwe Sonos speaker. Er is een kok aanwezig die diverse keukenmachines demonstreert en de lekkerste recepten maakt. Slowcooking met een Crockpot, professioneel strijken met het Laurastar strijksysteem. En natuurlijk wordt er heerlijke koffie geserveerd met de nieuwste JURA koffiemachines.”

“We zijn blij al zo lang in Oud Rijswijk gevestigd te zijn. Oud Rijswijk is een gezellig dorp met een breed assortiment speciaalzaken met een hoge kwaliteit, breed aanbod horeca en veel zelfstandige ondernemers.”

U bent van harte welkom om op zaterdag 28 oktober bij de Vries Elektro bij de demodag langs te komen.

Voor meer informatie: kijk op http://www.devrieselektro.nl