Vrolijk Atteljee begin mei geopend

Per 1 mei is Vrolijk Atteljee, samen met het Ballonnen Atteljee (Feestidee Rijswijk), verhuisd van de Van Vredenburchweg 20 naar de Kerklaan 72A in Rijswijk.

Linda Vrolijk: ”Wij zijn verhuisd omdat de vorige locatie te klein werd, vooral de workshopruimte werd te krap. Het pand aan de Kerklaan was perfect zowel voor Vrolijk Atteljee als het Ballonnen Atteljee, die in de achtergelegen garages de werkplaats heeft voor alle ballondecoraties. Met veel enthousiasme zijn we aan de slag gegaan om het pand geschikt te maken en te proberen om de juiste sfeer neer te zetten.”

In onze optiek is Vrolijk Atteljee daar meer dan in geslaagd. Vrolijk Atteljee geeft workshops en lessen met als doel iedereen aan het schilderen te krijgen en creatief te maken. (woordvoerder)”Naast de schilderlessen en workshops zijn in onze winkel schilder- en tekenmaterialen verkrijgbaar. We hebben een breed assortiment waar je als hobbyschilder alles kan vinden. Voor de beginnende schilder hebben we ook voorgetekende doeken beschikbaar, zodat de “drempel” om creatief te zijn verlaagd wordt.”

Wilt u ook creatief worden loop dan eens binnen bij Vrolijk Atteljee of schrijf je in voor een workshop. Voor meer informatie kijk op www.vrolijkatteljee.nl