Winkelgebied

Tussen de Haagweg, Lindelaan, Rembrandtkade, Steenlaan en Schoolstraat vindt u dit uitgestrekte winkelgebied. Via de Willemstraat, Kerkstraat, Tollensstraat of Kerklaan komt u in het voetgangersgebied de Herenstraat. Uitgebreid winkelen relaxen een hapje een drankje. Laat u verrassen door de ruim 140 winkeliers in dit gebied. U zult versteld staan van het gevarieerde en volledige winkelaanbod.

Plattegrond

Onderstaand de plattegrond van het winkelgebied Oud Rijswijk en per categorie de winkeliers. Selecteer de naam van de winkelier voor de locatie op de kaart. Daarnaast kan worden geklikt op de blauwe items in de kaart zelf voor de gegevens van de winkeliers.

Parkeren

Rondom winkelcentrum Oud Rijswijk zijn overdag veel gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Op een aantal parkeerterreinen is echter het volgende parkeerregime van toepassing:

Op het parkeerterrein Herenstraat (Haagweg t/m voetgangersgebied t.h.v. Torica), Willemstraat (vanaf Herenstraat tot kruising Emmastraat) en Mallegat (zone 32250). Maandag t/m zaterdag 09.00 t/m 21.00 uur, Zondag 18.00 t/m 21.00 uur, Tarief 1e uur GRATIS en daarna € 1,50 per uur, Geen vergunninghouders toegestaan.

In alle overige omliggende straten (zone 32240). Maandag t/m zondag van 18.00 t/m 24.00 uur, Tarief € 1,50 per uur

Op diverse plaatsen zijn betaalautomaten (per zone) beschikbaar. Tevens kan gebruik gemaakt worden van een “parkeerapp” bijvoorbeeld Yellowbrick